Dubro Keuken Ontvetter Spray 650 ml

-25%
Niet op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
8711106024303
Aanbiedingsprijs € 3,60 Normale prijs € 4,80
Dubro Keuken Ontvetter is een krachtige en geconcentreerde formule, die het meest hardnekkige vet, zoals verbrand en aangekoekt vet, in een paar seconden oplost. De formule is geschikt voor allerlei oppervlakken in de keuken, zoals ovenschalen, pannen, kookplaat, afzuigkap, fornuis, oven, koelkast, ... lees meer

Dubro Keuken Ontvetter Spray 650 ml

 

Dubro Keuken Ontvetter is een krachtige en geconcentreerde formule, die het meest hardnekkige vet, zoals verbrand en aangekoekt vet, in een paar seconden oplost. De formule is geschikt voor allerlei oppervlakken in de keuken, zoals ovenschalen, pannen, kookplaat, afzuigkap, fornuis, oven, koelkast, tegels en gootsteen. Dubro Keuken Ontvetter is snel en makkelijk afneembaar en heeft een frisse geur.

 

Inhoud: 650 ml Toepassing Hardnekkig vet en vuil: Spray rechtstreeks op het te reinigen oppervlak, laat enkele seconden inwerken en spoel af met een vochtige spons. Oven: Verwarm de oven (40 ° -50 °) en zet deze daarna weer uit. Spray het product, reinig met een vochtige spons of doek en spoel af. Filter en rooster van afzuigkap: Laat het filter/rooster weken in Dubro Keuken Ontvetter (10% verdund), spoel vervolgens af. Ovenschalen en pannen: Spray het product, reinig met een vochtige spons of afwasborstel en spoel af. Niet gebruiken op: Transparante kunststoffen, geverfde oppervlakken en kwetsbare oppervlakken. Bij twijfel proberen op een onopvallende plaats. Merk Dubro Uw keuken schoon in een handomdraai met Dubro Keuken Ontvetter Spray!

Meer informatie
Merk Dubro
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubro Keuken Ontvetter Spray 650 ml
Uw waardering