Durex Condooms Real Feeling - 10 stuks

Niet op voorraad
Aantal stuks
1
SKU
5052197023848
€ 18,95
Deze Durex Condooms Real Feeling zijn de ultra dunne latex vrije condooms, vervaardigd uit ultradun en beter warmtegeleidend materiaal. Daarmee zorgen de condooms voor een nóg beter en natuurlijker gevoel. Omdat deze condooms niet van latex zijn gemaakt, zijn ze ook geschikt voor mensen met latex-a ... lees meer

Durex Condooms Real Feeling

Deze Durex Condooms Real Feeling zijn de ultra dunne latex vrije condooms, vervaardigd uit ultradun en beter warmtegeleidend materiaal. Daarmee zorgen de condooms voor een nóg beter en natuurlijker gevoel. Omdat deze condooms niet van latex zijn gemaakt, zijn ze ook geschikt voor mensen met latex-allergie.

Durex heeft meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van condooms en is hierdoor een van de grootste condoomfabrikanten wereldwijd. Durex condooms zijn er in vele varianten en verschillende smaken. Durex heeft als motto: Kwaliteit waar je van op aan kunt. Dat is waar Durex voor staat en deze belofte maken zij ook zeker waar.

Kenmerken Durex Condooms Real Feeling

  • Condooms zonder rubber, vervaardigd uit polyisopreen, geschikt voor gebruik bij latex-allergie.
  • Dunner dan andere condooms en zorgen daardoor voor nog meer gevoel. 
  • Geurloos,
  • Verpakking: 10 stuks

Profiteer van deze verpakking van Durex Condooms Real Feeling. Deze condooms zijn ultra dun en zorgen daardoor voor nog meer gevoel en plezier. Ook als je een latex-allergie hebt, kun je deze condooms gewoon gebruiken. Allergie is helaas nooit uit te sluiten. Mocht er na het gebruik van deze condooms toch een allergisch reactie optreden, neem dan contact op met de huisarts. 

Bestel snel en profiteer van deze actie van Durex Condooms Real Feeling. 

Meer informatie
Merk Durex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Durex Condooms Real Feeling - 10 stuks
Uw waardering