Durex Play Discover Masseur

-67%
Op voorraad
SKU
5038483987810
Aanbiedingsprijs € 9,99 Normale prijs € 29,95
Deze luxe vibrator van Durex stimuleert en vibreert op 2 plekken heeft een zacht oppervlak. Speciaal ontworpen op je te inspireren om elkaar op sensuele wijze van top tot teen te verkennen met 5 vibratie standen en 5 verschillende snelheden. Kan tegen een spatje door het Splash Proof design. Met lux ... lees meer

Durex Play Discover

De Durex Play discover werkt als een massage-apparaat. Een massage werkt ontspannend en lustopwekkend. Met deze Durex Play Discover massage kun je jouw partner op sensuele wijze van top tot teen laten genieten. Een massage werkt niet alleen lustopwekkend maar is ook goed voor een heerlijke ontspanning. Het dagelijks leven is vaak erg druk waardoor je je thuis nog gestrest kunt voelen en niet helemaal kunt genieten. Met deze Durex Play Discover massage tool kun jij heerlijk ontspannen en toch genieten van deze momenten. 

 

De Durex Play Discover heeft vijf verschillende standen en vijf vibratiesnelheden, waardoor de twee stimulerende massagepunten gelijktijdig of juist onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren, voor een heerlijke ontspannende massage van je hele lichaam. Lees verder om alles te weten te komen over de Durex Play Discover. Ook lees je hier handige tips om de massage nog aangenamer te maken. 

Kenmerken Durex Play Discover

  • Speels en stimulerend,
  • Sensuele vormgeving, 
  • Werkt op batterijen, 
  • Batterijen zijn bijgevoegd, 
  • Inclusief satijnen opbergzakje.

 

En zijn er nog vele andere kenmerken van Durex Play Discover. Het belangrijkste kenmerk van Durex Play discover is in ieder geval dat het zorgt voor een heel fijn moment voor jouw en je partner samen. Lees hieronder alle tips voor als je de massage nog sensueler wilt maken en optimaal wilt genieten van de Durex Play Discover. 

 

Durex Play Discover massage

Het is handig om een senuele massage te kunnen geven. In alle stadia van een relatie kan dit van pas komen. Met een massage kun je je partner laten ontspannen, maar ook zeker opwinden. De Durex Play Discover helpt je hierbij en laat jou het lichaam van je partner herontdekken. Als jij je partner wilt gaan verassen met een heerlijk massage zorg er dan voor dat de ruimte waarin je dit doet een aangename temperatuur heeft. Als je lichaam ontstpant, daalt namelijk de lichaamstemperatuur waardoor het tijdens de massage redelijk fris kan worden. Zorg er ook voor dat je een handoek of deken in de buurt hebt, zodat je lichaamsdelen die niet gemasseert worden kunt afdekken. Als je van plan bent om een complete lichaamsmassage te geven, kan samen in bad gaan van te voren erg fijn werken. Door het warme water ontspannen je spieren en ontstaat er al een sensuele sfeer. 

 

Gebruik geen olie

Als je de Durex Play Discover wilt gaan gebruiken en vervolgens misschien wilt gaan vrijen, is het belangrijk om tijdens de massage geen massage OLIE te gebruiken. Deze olie kan namelijk gevaarlijk zijn voor condooms waardoor deze minder veilig zijn. Durex heeft allerlei massagegels, die niet gevaarlijk zijn in combinatie met condooms. 

 

Het afwisselen van een klassieke massage met meer sensuele bewegingen kan een ondeugende en spannende sfeer scheppen. Wissel daarom tijdens het geven van de massage af met erotische strelingen. Masseer bijvoorbeeld de zijkanten van de billen en stuur soms voorzichtig naar de intieme zone. 

 

Ben jij klaar voor de ultieme sensuele ervaring met jouw partner? Probeer dan nu de Durex Play Discover!

Meer informatie
Merk Durex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Durex Play Discover Masseur
Uw waardering