Durex Play Gel Tingle - 100 ml

-36%
Op voorraad
SKU
5052197029574
Aanbiedingsprijs € 6,39 Normale prijs € 9,95
De durex play gel Tingle zorgt voor een opwindende frisheid. Door de bijzonder zachte textuur kn het over het hele lichaam gebruikt worden om van top tot teen een tintelend gevoel op te wekken.

Durex Play Gel Tingle 

Durex Play Gel Tingle is een stimulerend glijmiddel op waterbasis met een tintelend effect. Play Tingle glijmiddel geeft tegelijkertijd een warm en koel gevoel voor een tintelende sensatie. Durex Play Gel Tingle is te gebruiken voor vaginale, anale en orale seks. Het glijmiddel vermindert vaginale droogheid en andere intieme ongemakken. Met Durex Play Gel Tingle maak je het intiem samenzijn met jouw partner nog spannender. 

 

Durex Play Gel Tingle kenmerken

Durex Play Gel Tingle is herkenbaar aan een aantal verschillende kenmerken:

 

  • Geeft een tintelende sensatie en is te gebruiken op het hele lichaam om van top tot teen een tintelende sensatie op te wekken
  • Veilig in gebruik in combinatie met condooms en andere durex artikelen
  • Geschikt voor vaginaal, anaal en oraal gebruik
  • Inhoud: 100ml

 

Durex heeft meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van condooms en andere bijpassende artikelen en is hierdoor een van de grootste condoomfabrikanten wereldwijd. Durex condooms zijn er in vele varianten en verschillende smaken. Durex heeft als motto: Kwaliteit waar je van op aan kunt. Dat is waar Durex voor staat en deze belofte maken zij ook zeker waar.

 

Een groot voordeel van Durex Play Gel Tingle glijmiddel is, dat het niet koud en plakkerig aanvoeld. Glijmiddelen van B merken hebben dit vaak wel waardoor je toch net niet optimaal kunt genieten van het samenzijn met jouw partner. Met Durex Play zit je sowieso goed. 

 

Heb jij zin in een extra tintelend avontuurtje met jouw partner? Probeer dan nu de Durex Play Gel Tingle en geniet nog meer van het intiem samen zijn. 

 

Gebruiksaanwijzing Durex Play Gel

Alle Durex play gels zijn erg makkelijk in gebruik. Haal de dop van de verpakking af en laat een paar druppeltjes van het gelijmiddel eruit vloeien. Breng de durex play gel aan op de geschikte plek. Durex Play Gel is geschikt voor vaginale, orale en anale seks. Vermijd contact met de ogen. Durex Play Gels worden uitvoerig gecontroleerd. De kans op irritatie is daardoor erg klein. Mocht je toch irritaties krijgen van de Durex Play Gels, stop dan ontmiddelijk met het gebruik ervan. 

Meer informatie
Merk Durex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Durex Play Gel Tingle - 100 ml
Uw waardering