Durex Play Gel Sensitive - 50 ml

-43%
Op voorraad
Aantal stuks
1
SKU
5038483364345
Aanbiedingsprijs € 5,65 Normale prijs € 9,99
Durex Play Gel Sensitive is een plezierverhogend glijmiddel op waterbasis voor een sensuele ervaring met jouw partner. Het glijmiddel voelt niet vet of plakkerig en is hierdoor geschikt voor meerdere malen gebruik in korte tijd.

Durex Play Gel Sensitive

Durex Play Gel Sensitive glijmiddel is vergelijkbaar met het Durex Play Feel glijmiddel en geeft een optimale hydratatie bij droogheid. Het zorgt voor een natuurlijk vochtig gevoel op de plekjes waar jij dat zou willen. Durex Play Gel Sensitive heeft een uitzonderlijk zachte formule en is hierdoor zelfs voor hele gevoelige lichaamszones te gebruiken. Het glijmiddel is erg makkelijk in gebruik dankzij het handige doseerdopje.

 

Durex Play Gel Sensitive zorgt voor een nog intensere sensatie tijdens de seks. Het is zonder problemen te gebruiken in combinatie met Durex condooms of andere Durex producten. Het irriteert niet op de huid en behoudt de natuurlijke PH waarden van de vagina. Dankzij Durex Play Gel Sensitive kun je nog meer genieten van de intieme momenten met je partner. Het glijmiddel vermindert vaginale droogheid en andere intieme ongemakken, waardoor je veel meer en langer kunt genieten. 

 

Durex Play Gel Sensitive kenmerken

Durex play gel sensitive is herkenbaar aan een aantal kenmerken: 

 

  • Uitzonderlijk zacht door de vernieuwde formule
  • Hygiënisch in gebruik dankzij het doseerpompje
  • Kleur- en geurloos
  • Te gebruiken in combinatie met condooms en andere producten van Durex
  • Geschikt voor vanginale, anale en orale seks. 

 

Durex heeft meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van condooms en andere producten voor de intieme momenten en is hierdoor een van de grootste condoomfabrikanten wereldwijd. Durex condooms zijn er in vele varianten en verschillende smaken. Durex heeft als motto: Kwaliteit waar je van op aan kunt. Dat is waar Durex voor staat en deze belofte maken zij ook zeker waar.

 

Ben jij toe aan meer sensatie in bed? Probeer dan nu Durex Play Gel Sensitive glijmiddel en geniet meer van de intieme momenten!

Meer informatie
Merk Durex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Durex Play Gel Sensitive - 50 ml
Uw waardering