Durex Play Gel Warming - 50 ml

Op voorraad
SKU
5038483220900
Aanbiedingsprijs € 4,98 Normale prijs € 7,47
Durex play warming gel is een stimulerend glijmiddel op waterbasis en geeft een intens gevoel voor hem en haar. Het verwarmd de huid bij contact en geeft hierdoor een spannend gevoel. Durex Play warming gel is te gebruiken voor anale, orale of vaginale seks.

Durex Play Warming gel

Durex play warming gel is een stimulerend glijmiddel op waterbasis en geeft een intens gevoel voor hem en haar. Het verwarmd de huid bij contact en geeft hierdoor een spannend gevoel. Durex Play warming gel is te gebruiken voor anale, orale of vaginale seks. Durex Play gel vermindert vaginale droogheid en ander intiem ongemak waardoor je meer zult genieten van het intieme samenzijn met je partner. 

Durex heeft meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van condooms en andere bijpassende artikelen en is hierdoor een van de grootste condoomfabrikanten wereldwijd. Durex condooms zijn er in vele varianten en verschillende smaken. Durex heeft als motto: Kwaliteit waar je van op aan kunt. Dat is waar Durex voor staat en deze belofte maken zij ook zeker waar.

 

Kenmerken Durex Play Warming Gel

Durex play gel is herkenbaar aan een aantal kenmerken: 

  • Kleur- en geurloos,
  • Veilig te gebruiken in combinatie met condooms of andere Durex producten,
  • Is niet vet en plakt niet,
  • Inhoud: 50ml

 

Gebruiksaanwijzing Durex Play Gel

Alle Durex play gels zijn erg makkelijk in gebruik. Haal de dop van de verpakking af en laat een paar druppeltjes van het gelijmiddel eruit vloeien. Breng de gel aan op de geschikte plek. Durex Play is geschikt voor vaginale, orale en anale seks. Vermijd contact met de ogen. Durex Play Gels worden uitvoerig gecontroleerd. De kans op irritatie is daardoor erg klein. Mocht je toch irritaties krijgen van de Durex Play Gels, stop dan ontmiddelijk met het gebruik ervan. 

 

Wil jij graag iets nieuws proberen met jouw partner? Probeer dan nu Durex Play warming gel en geniet nog meer van de intieme momenten!

Meer informatie
Merk Durex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Durex Play Gel Warming - 50 ml
Uw waardering