Durex Play Massage Gel 2in1 Aloe Vera

Niet op voorraad
SKU
5038483499948
Aanbiedingsprijs € 7,95 Normale prijs € 12,72
Durex play massage gel 2 in 1 is een lekkere massagegel maar eveneens een spannend glijmiddel. Het product is makkelijk in gebruik dankij de handige knijpfles. Probeer nu zelf en laat je verassen!

Durex Play Massage Gel 2 in 1 Aloe Vera

Durex play massage gel 2 in 1 is een lekkere massagegel maar eveneens een spannend glijmiddel. Het product is makkelijk in gebruik dankij de handige knijpfles. De geurloze gel met verzachtende aloe vera is perfect voor lichaamsmassages. Dus als de massage gevolgd wordt door een spannende sessie heb je alles paraat voor het volgende avontuurtje. Durex Play Massage Gel 2 in 1 vermindert vaginale droogheid en andere intieme ongemakken. 

 

Durex heeft meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van condooms en andere bijpassende artikelen en is hierdoor een van de grootste condoomfabrikanten wereldwijd. Durex condooms zijn er in vele varianten en verschillende smaken. Durex heeft als motto: Kwaliteit waar je van op aan kunt. Dat is waar Durex voor staat en deze belofte maken zij ook zeker waar.

 

Een groot voordeel van Durex Play Gel glijmiddel is, dat het niet koud en plakkerig aanvoeld. Glijmiddelen van B merken hebben dit vaak wel waardoor je toch net niet optimaal kunt genieten van het samenzijn met jouw partner. Met Durex Play Gel zit je sowieso goed. 

 

Durex Play Massage Gel 2 in 1 kenmerken

De durex play massage gel 2 in 1 is herkenbaar aan een aantal kenmerken:

  • Geurloos en smaakloos
  • Geschikt voor lichaamsmassage en voor gebruik op intieme delen
  • Geschikt voor vaginale, anale en orale seks
  • Kan vaginale droogheid en intiem ongemak verminderen
  • Voorzien van verzorgende Aloe Vera

 

Verwen jouw partner met een lekkere massage. Je kunt natuurlijk ook een olie gebruiken, maar soms wil je na de massage meer... En dan is Durex Play Gel 2 in 1 een uitkomst. Eerst goed voor de massage, en vervolgens voor het intiem samenzijn. 

 

Durex Play Massage

Het is handig om een senuele massage te kunnen geven. In alle stadia van een relatie kan dit van pas komen. Met een massage kun je je partner laten ontspannen, maar ook zeker opwinden. De Durex Play Gel 2 in 1 helpt je hierbij en laat jou het lichaam van je partner herontdekken.

 

Als jij je partner wilt gaan verassen met een heerlijk massage zorg er dan voor dat de ruimte waarin je dit doet een aangename temperatuur heeft. Als je lichaam ontstpant, daalt namelijk de lichaamstemperatuur waardoor het tijdens de massage redelijk fris kan worden. Zorg er ook voor dat je een handoek of deken in de buurt hebt, zodat je lichaamsdelen die niet gemasseert worden kunt afdekken. Als je van plan bent om een complete lichaamsmassage te geven, kan samen in bad gaan van te voren erg fijn werken. Door het warme water ontspannen je spieren en ontstaat er al een sensuele sfeer.

 

Wil jij jouw partner verassen? Bestel dan nu de Durex Play Massage gel 2 in 1 met aloe vera!

Meer informatie
Merk Durex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Durex Play Massage Gel 2in1 Aloe Vera
Uw waardering