L'Oréal Paris Elnett Satin Hairspray 400ml Droog of Breekbaar Haar

Niet op voorraad
SKU
3600522582069
Aanbiedingsprijs € 7,18 Normale prijs € 10,77
De volledige houdbaarheid en finesse van Elnett Satin haarlak aangepast aan de specifieke behoeften van droog of breekbaar haar. Verrijkt met nutri-céramide vanwege zijn herstellende eigenschappen. Perfecte langdurige houdbaarheid. Voelt fluweelzacht aan, beschermt droog of breekbaar haar. Laat zic ... lees meer

Loreal Elnett Hairspray Droog of Breekbaar - 400 ml

De volledige houdbaarheid en finesse van Elnett Satin haarlak aangepast aan de specifieke behoeften van droog of breekbaar haar. Verrijkt met nutri-céramide vanwege zijn herstellende eigenschappen. Perfecte langdurige houdbaarheid. Voelt fluweelzacht aan, beschermt droog of breekbaar haar. Laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Elnett
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Elnett Satin Hairspray 400ml Droog of Breekbaar Haar
Uw waardering