L'Oréal Paris Elnett Satin Hairspray 400ml Volume Excess

Op voorraad
SKU
3600522674115
Aanbiedingsprijs € 7,18 Normale prijs € 10,77
Deze haarlak geeft jouw kapsel een sensationele volume boost, alsof het getoupeerd is! De spray heeft daarnaast een exclusieve nieuwe rozengeur. Sterk kapsel, Sensationeel volume effect, Laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen.

Loreal Elnett Hairspray Volume Excess - 400 ml

Deze haarlak geeft jouw kapsel een sensationele volume boost, alsof het getoupeerd is! De spray heeft daarnaast een exclusieve nieuwe rozengeur. Sterk kapsel, Sensationeel volume effect,  Laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Elnett
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Elnett Satin Hairspray 400ml Volume Excess
Uw waardering