L'Oréal Paris Elnett Satin Hairspray 75ml Liss Supreme

Aanbiedingsprijs € 2,98 Normale prijs € 4,47
Niet op voorraad
SKU
3600522353010
Ultra-fijne lak met exclusieve nieuwe rozengeur die perfect gladstrijkt en perfect in vorm houdt maar gemakkelijk met borstel te verwijderen is. fixatie en perfect glad. exclusieve nieuwe ronzengeur. Beschermt het haar tegen vochtigheid. Laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen.

Loreal Elnett Hairspray  Liss Supreme - 75 ml

Ultra-fijne lak met exclusieve nieuwe rozengeur die perfect gladstrijkt en perfect in vorm houdt maar gemakkelijk met borstel te verwijderen is.  fixatie en perfect glad. exclusieve nieuwe ronzengeur. Beschermt het haar tegen vochtigheid. Laat zich gemakkelijk door borstelen verwijderen.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Elnett Satin Hairspray 75ml Liss Supreme
Uw waardering