L'Oréal Paris Elnett Satin Heat Defense Spray 170ml Sleek

Op voorraad
SKU
3600522281092
Aanbiedingsprijs € 6,98 Normale prijs € 10,47
De warmte van een stijltang en föhn kunnen uw haar beschadigen. Gebruik daarom vooraf een speciaal styling product. Onze Heat Protection Spray van Elnett Satin heeft een unieke formule met tweevoudige werking Beschermt het haar tegen agressies van warmteapparaten tot 230°C. Bestrijdt vocht en plui ... lees meer

Loreal Elnett Heat Defense Spray Sleek - 170 ml

De warmte van een stijltang en föhn kunnen uw haar beschadigen. Gebruik daarom vooraf een speciaal styling product. Onze Heat Protection Spray van Elnett Satin heeft een unieke formule met tweevoudige werking Beschermt het haar tegen agressies van warmteapparaten tot 230°C. Bestrijdt vocht en pluizig haar. Speciaal ontwikkeld voor het glad maken met stijltang of föhn.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Elnett
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Elnett Satin Heat Defense Spray 170ml Sleek
Uw waardering