Essie Coat Base Here To Stay

Op voorraad
SKU
3600531512736
Aanbiedingsprijs € 8,69 Normale prijs € 11,50
here to stay base coat is de langhoudende base coat van essie die gemakkelijk is aan te brengen met één simpele applicatie en hierdoor de kwaliteit van de manicure verlengt.

De base coat van essie met kleurhechtingstechnologie is "here to stay'!
- Verlengt het draagplezier van elke manicure.
- Met kleurhechtigstechnologie.
- Gebruik in combinatie met de gehele essie verzorgingsroutine voor het beste resultaat.

essie here to stay base coat
here to stay base coat is de langhoudende base coat van essie die gemakkelijk is aan te brengen met één simpele applicatie en hierdoor de kwaliteit van de manicure verlengt. De base coat zorgt er namelijk voor dat de manicure tot twee dagen langer blijft zitten.

essie nagelverzorging van professionele kwaliteit
Onderschat de kracht van professionele nagelverzorging en gezond uitziende nagels niet! Maak kennis met de nagelverzorgingsproducten van essie die bestaan uit alleskunners zoals de all-in-one base coat én top coat, de verzorgende nagelriemolie apricot cuticle oil of de ultra glanzende gel setter top coat.

Alle essie nagelverzorgingsproducten bevatten ingrediënten van professionele kwaliteit en bestaat uit top coats, base coats en nagelverzorging, voor elke stap in de perfecte manicure. De lijn is samengesteld door toonaangevende salonexperts uit de Verenigde Staten zodat de nagelverzorgingslijn alles bevat voor een perfecte manicure vanuit huis. Zo worden de nagels en de manicure verzorgt en beschermt voor een prachtig resultaat.

Meer informatie
Merk Essie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Essie Coat Base Here To Stay
Uw waardering