L’Oréal Paris Excellence Permanente Haarkleuring 02 Blond Supreme Goudblond

Niet op voorraad
SKU
5410103396439
Aanbiedingsprijs € 14,40 Normale prijs € 21,60
L’Oréal Paris Excellence Creme No. 02 Goudblond is de crème-kleuring verrijkt met Keratine-AA, voor het revitaliseren en versterken van het haar. De unieke drievoudige formule beschermt het haar vóór, tijdens en na het kleuren. Het beschermend serum verzorgt de kwetsbare delen van het haar voo ... lees meer

Loreal Excellence 02 Blond Supreme - Goudblond

 
L’ Oréal Paris Excellence Creme No. 02 Goudblond is de crème-kleuring verrijkt met Keratine-AA, voor het revitaliseren en versterken van het haar. De unieke drievoudige formule beschermt het haar vóór, tijdens en na het kleuren. Het beschermend serum verzorgt de kwetsbare delen van het haar vooraf. Tijdens het kleuren zorgt de kleurcrème met Keratine-AA voor bescherming en na het kleuren geeft de verzorging etra zachtheid en bescherming. De haarkleuring geeft 100% grijsdekking, versterkt en beschermt het haar en geeft een rijke, levendige kleur.
 
 
 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Excellence
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L’Oréal Paris Excellence Permanente Haarkleuring 02 Blond Supreme Goudblond
Uw waardering