Garnier Fructis Style Gel 200ml Ultimate Beton

Niet op voorraad
SKU
3600541737112
Aanbiedingsprijs € 3,50 Normale prijs € 5,25
Gel voor een extreme fixatie die zo sterk is als beton voor een onverwoestbare look. Hij creërt looks die de zwaartekracht trotseren voor resultaten die 24H lang blijven. Droogt het haar niet uit en laat geen resten achter. ULTIMATE BETON van Fructis Style is onze 1ste gel die je een extreme fixat ... lees meer

Garnier Fructis Style Gel Ultimate Beton - 200 ml

Gel voor een extreme fixatie die zo sterk is als beton voor een onverwoestbare look. Hij creërt looks die de zwaartekracht trotseren voor resultaten die 24H lang blijven. Droogt het haar niet uit en laat geen resten achter. ULTIMATE BETON van Fructis Style is onze 1ste gel die je een extreme fixatie biedt voor een kapsel zo sterk als beton. Creëer looks die de zwaartekracht trotseren, voor resultaten die 24U* blijven.

 

Over Garnier

Sinds haar oprichting in Frankrijk in 1904 biedt Garnier innovatieve en efficiënte schoonheidsproducten voor mannen en vrouwen. Onze producten hebben een sterke oorsprong uit de natuur, verrijkt met de beste natuurlijke ingrediënten. De producten worden ontwikkeld uit een verregaande expertise en passie voor een gezond uitziende huid en haar. Garnier streeft ernaar om gezonde schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken, een gezonde schoonheid die mensen bij elkaar brengt.

 

Meer informatie
Merk Fructis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Fructis Style Gel 200ml Ultimate Beton
Uw waardering