Geratherm Thermometer Classic XL (analoog)

Niet op voorraad
SKU
4018674454995
Aanbiedingsprijs € 9,32 Normale prijs € 13,98
Geratherm Classic XL Koortsthermometer is de enige analoge koortsthermometer zonder kwikzilver. De thermometer bevat Gallium (de enige niet toxische meetvloeistof) en heeft een levenslange gewaarborgde meetnauwkeurigheid (+0,1 /- 0,15 ºC). De thermometer is geschikt voor mensen met allergieën (nik ... lees meer

Geratherm Thermometer Classic XL (analoog)

Geratherm Classic XL Koortsthermometer is de enige analoge koortsthermometer zonder kwikzilver. De thermometer bevat Gallium (de enige niet toxische meetvloeistof) en heeft een levenslange gewaarborgde meetnauwkeurigheid (+0,1 /- 0,15 ºC). De thermometer is geschikt voor mensen met allergieën (nikkel- en pvc vrij), 100% hygiënisch en 100% waterdicht. De koortsthermometer van Geratherm heeft een loephoesje voor vergrooteffect en is daardoor beter afleesbaar en zeer geschikt voor senioren door de extra grote schaalverdeling (loep).

Over Geratherm

Geratherm is een internationaal hoogwaardig technologisch en medisch bedrijf met producten op het gebied van onder andere de bloeddruk en (lichaams)temperatuur. Het assortiment bestaat uit verschillende bloeddrukmeters voor zowel pols als bovenarm, die eenvoudig te bedienen zijn, thermometers en de ovu control.

Meer informatie
Merk Geratherm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geratherm Thermometer Classic XL (analoog)
Uw waardering