Get Plugged Flite Mate Kids - 1 paar

Op voorraad
SKU
8717931560597
Aanbiedingsprijs € 7,82 Normale prijs € 11,73
Veel mensen hebben tijdens vliegreizen en bergritten last van dichtklappende oren of zelfs oorpijn. Flite Mate kan dit voorkomen, omdat het oordopje de plotselinge drukverschillen opvangt, zodat je oren rustig de tijd krijgen om zich aan te passen. Een unieke eigenschap van FliteMate is dat deze is ... lees meer

Get Plugged Flite Mate Kids - 1 paar

Veel mensen hebben tijdens vliegreizen en bergritten last van dichtklappende oren of zelfs oorpijn. Flite Mate kan dit voorkomen, omdat het oordopje de plotselinge drukverschillen opvangt, zodat je oren rustig de tijd krijgen om zich aan te passen. Een unieke eigenschap van FliteMate is dat deze is voorgevormd naar het gehoorkanaal. Hierdoor is het draagcomfort ongeëvenaard. De unieke vorm van de FliteMate maakt het zelfs mogelijk om een koptelefoon te dragen, zodat je kunt luisteren naar je favoriete muziek en/of de film in het vliegtuig kunt volgen.Tevens wordt bij het dragen van de FliteMate de spraakverstaanbaarheid nauwelijks beïnvloedt.
 

Over Get Plugged

 Een feestje hier, een festival daar en op vrijdag een avondje naar de discotheek. En voor het volgende weekend heb jij kaartjes weten te bemachtigen voor dat ene concert. Aan muziek bij jou geen tekort. Gemiddeld hoor jij misschien wel elke dag een paar uur jouw favoriete plaatjes. Hartstikke leuk om naar te luisteren, maar dit is niet altijd goed voor je oren. De oordopjes van Get Plugged bieden de oplossing voor jou. Get Plugged heeft verschillende lijnen oordopjes, waardoor jouw oren altijd goed beschermd worden. Er zijn speciale oordopjes voor concerten, maar ook een aantal die extra fijn zijn om na het concert rustig te kunnen slapen. Daarnaast zijn er speciale oordopjes voor zwemmen en vliegen. De oordopjes van Get Plugged geven niet alleen bescherming aan jouw oren, maar ook rust. Je wilt natuurlijk volgende week wel nog steeds jouw favoriete muziek kunnen horen, toch?

Meer informatie
Merk Get Plugged
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Get Plugged Flite Mate Kids - 1 paar
Uw waardering