Gillette Venus Embrace Sensitive Apparaat

Niet op voorraad
SKU
7702018364640
Aanbiedingsprijs € 14,98 Normale prijs € 22,47
Gillette Venus Embrace Sensitive Apparaat voor dames heeft 5 mesjes die ultradicht op de huid scheren en zo het irritatiegevoel verminderen. Het is geschikt voor de gevoelige huid. Het scheermes heeft 5 mesjes met een vochtstrip met een vleugje aloë vera. Deze strip zorgt voor moeiteloos scheren. H ... lees meer

Gillette Venus Embrace Sensitive Apparaat

Gillette Venus Embrace Sensitive Apparaat voor dames heeft 5 mesjes die ultradicht op de huid scheren en zo het irritatiegevoel verminderen. Het is geschikt voor de gevoelige huid. Het scheermes heeft 5 mesjes met een vochtstrip met een vleugje aloë vera. Deze strip zorgt voor moeiteloos scheren. Het is dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige huid. 

 

Over Gillette

Gillette is al jaren toonaangevend op het gebied van scheermesjes. Gillette scheermesjes zijn een begrip geworden in de wereld van scheren. Ruim 100 jaar geleden begon King C. Gillette met de ontwikkeling van een scheermes. Destijds, rond 1901, richtte Gillette zich met name op wegwerp scheermesjes. Pas in 1971 werden de Gillette scheermesjes voorzien met twee mesjes. Daarna volgden de ontwikkelingen zich redelijk snel op. In 1977 kwam Gillette al met een ronddraaiend mesje wat met de contourlijnen meeging, wat destijds revolutionair was. In 1985 bedachten zij een scheerwand voor de Gillette scheermesjes, zodat de huid meer ontzien werd.

Meer informatie
Merk Gillette Scheermesjes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gillette Venus Embrace Sensitive Apparaat
Uw waardering