Gliss Kur Hair Repair 200 ml 1-Minute Shea Cashmere 

Op voorraad
SKU
4015000941259
€ 2,95

Het Gliss-Kur 1-minute haarmasker met shea butter en cashmere proteïonen verzorgt droog en beschadigd haar. Het cel herstel systeem in het masker herstelt het haar van diep binnenuit de haarcel zodat het haar volledig verzorgd wordt van binnenuit. Een heerlijke verzorging voor droog en beschadig ... lees meer

Gliss Kur Hair Repair 200 ml 1-Minute Shea Cashmere 

Het Gliss-Kur 1-minute haarmasker met shea butter en cashmere proteïonen verzorgt droog en beschadigd haar. Het cel herstel systeem in het masker herstelt het haar van diep binnenuit de haarcel zodat het haar volledig verzorgd wordt van binnenuit. Een heerlijke verzorging voor droog en beschadigd haar.

Doeltreffend na 1 minuut
Beschermt het tegen gespleten punten en klitten
Herstelt tot in de puntjes
Inhoud 200 ml.

Over Gliss Kur

Mooi, gezond en glanzend haar: deze wens staat bovenaan het verlanglijstje van vrouwen overal ter wereld. De haarverzorgings- en stylingsproducten van Gliss Kur helpen jou hiervoor te zorgen. Is je haar broos of breekbaar? Voelt het zwaar aan of is het beschadigd? Elk type haar stelt andere eisen aan haarverzorgingsproducten. De producten uit het brede assortiment van Gliss Kur bieden voor ieder haartype de juiste oplossing. De haar- en stylingsproducten bevatten actieve complexen die zijn afgestemd op de unieke behoefte van de verschillende haartypes. Hierdoor kies je met een Gliss Kur product altijd voor een perfecte verzorging en styling. Gliss Kur zorgt voor sterk haar in slechts tien dagen. Maak nu kennis met de verschillende producten uit het assortiment en ga op zoek naar de lijn die het best past bij jouw haar.
Meer informatie
Merk Schwarzkopf
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gliss Kur Hair Repair 200 ml 1-Minute Shea Cashmere 
Uw waardering