Hagerty Jewel Clean 150 ml

Op voorraad
SKU
7610928016088
Aanbiedingsprijs € 6,49 Normale prijs € 7,95
Hagerty Jewel CleanGebruik de Hagerty Jewel Clean voor het schoonmaken van edelstenen, diamanten en gouden sieraden. De juwelen zullen na de reiniging er weer prachtig uitzien. Hoe gebruik je de Hagerty Jewel Clean?Dompel de sieraden met behulp van een zeefje een paar keer in de Jewel Clean. Wanneer ... lees meer

Hagerty Jewel Clean 150 ml

Hagerty Jewel CleanGebruik de Hagerty Jewel Clean voor het schoonmaken van edelstenen, diamanten en gouden sieraden. De juwelen zullen na de reiniging er weer prachtig uitzien. Hoe gebruik je de Hagerty Jewel Clean?Dompel de sieraden met behulp van een zeefje een paar keer in de Jewel Clean. Wanneer sommige delen moeilijk te bereikbaar zijn, kan je het borsteltje gebruiken. Nadat je de sieraden ondergedompeld hebt, afspoelen met water en met een zachte doek voorzichtig drogen.

 

Over Hagerty

De oorsprong van Hagerty gaat terug tot 1895, het jaar waarin W.J. Hagerty & Sons werd opgericht in South Bend, USA. Legde men zich in het begin toe op het maken van diverse reinigingsmiddelen, al snel kwam het accent op zilverpoetsproducten te liggen. De doorbraak kwam rond 1960 door de introductie van Hagerty Silver Polish met een unieke aanslagwerende werking. Kort hierop werd een innovatieve lijn voor zilver- en juwelenonderhoud ontwikkeld, gevolgd door producten voor interieurverzorging onder andere gericht op tapijt en meubels.

Meer informatie
Merk Hagerty
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hagerty Jewel Clean 150 ml
Uw waardering