Alfaco HDH Huidmelk - 125 ml - Bodymelk

Op voorraad
SKU
8710537003802
Aanbiedingsprijs € 4,79 Normale prijs € 7,99
Eén van de belangrijkste ingrediënten van de HDH huidmelk van Alfaco is ureum. Ureum bevordert de opname van water door de huid. Dit water zorgt voor het weken van de bovenste huidlaag, waardoor schilfers sneller verdwijnen. Ureum op de huid is te gebruiken bij droge of schilferende huidaandoening ... lees meer

Alfaco HDH Huidmelk - 125 ml - Bodymelk

Eén van de belangrijkste ingrediënten van de HDH huidmelk van Alfaco is ureum. Ureum bevordert de opname van water door de huid. Dit water zorgt voor het weken van de bovenste huidlaag, waardoor schilfers sneller verdwijnen. Ureum op de huid is te gebruiken bij droge of schilferende huidaandoeningen. Ook schrijven artsen ureum in crèmes, samen met andere zalven, voor om deze beter in de huid te laten dringen. HDH is daarentegen zo samengesteld dat het goed door de huid wordt opgenomen en niet vet aanvoelt. Een droge, gevoelige huid schilfert en jeukt en daardoor vormen zich kloven en branderige plekken. Het ontstaat als de lucht in de omgeving erg droog is of als er huidveroudering plaatsvindt. Dergelijke plekken komen vooral voor op de schenen, dijen, bovenarmen en heupen.

Over Alfaco 

Alfaco staat voor Algemeen Farmaceutisch Cosmetisch en is opgericht op 01-04-1993 door de heer P.A. Heijmans. Onder Alfaco B.V vallen producten die een medische en/of cosmetische inslag hebben.

Meer informatie
Merk HDH
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alfaco HDH Huidmelk - 125 ml - Bodymelk
Uw waardering