Interprox Nano Roze 6 stuks

Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
6
SKU
8719738999921
€ 3,99
Voor de meest effectieve interdentale reiniging Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met interdentaal borsteltjes de meest effectieve resultaten geven. Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande: Verwijdering van tandpla ... lees meer

Interprox Nano Roze 6 stuks

Voor de meest effectieve interdentale reiniging 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met interdentaal borsteltjes de meest effectieve resultaten geven.

Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande:

  •   Verwijdering van tandplaque
  •   Vermindering van bloeding bij sonderen
  •   Vermindering van pocketdiepte

Wanneer de ruimte tussen de elementen groot genoeg is om te kunnen reinigen met een interdentaal borsteltje dan is dit het meest effectieve hulpmiddel.

De Interprox Premium heeft een assortiment van 8 verschillende maten borsteltjes en is het meest geschikt voor het reinigen van interdentale ruimten vóór in de mond.

 

Over Dentaid

Het tandenbedrijf Dentaid heeft haar hoofdkantoor in Spanje, maar er zijn ook vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Peru, Chili, België, Nederland en Luxemburg. De producten van Dentaid worden verkocht in meer dan vijfenveertig landen. Het bedrijf heeft als doel nieuwe tandheelkundige producten aan te bieden met een hoge kwaliteit. Bij alles wat het doet wordt samengewerkt met laboratoria en deskundigen.

Bij een bedrijf wat zo groot is, kon een lijn voor interdentale reiniging natuurlijk niet achterblijven. Dat is waarom Dentaid besloot Dentaid Interprox op te richten. Naast een paar ‘zijproducten’ als Interprox Gel bestaat deze lijn eigenlijk alleen maar uit ragers. Deze zijn opgedeeld in meerdere soorten en maten, maar allemaal hebben ze een slim ontwerp en een wetenschappelijke onderbouwing.

Meer informatie
Merk Interprox
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Nano Roze
Aantal stuks in verpakking 6
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interprox Nano Roze 6 stuks
Uw waardering