Interprox Plus Nano Roze 6 stuks

-33%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
6
SKU
8719738999952
Aanbiedingsprijs € 3,99 Normale prijs € 5,95
Voor de meest effectieve interdentale reiniging Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met interdentaal borsteltjes de meest effectieve resultaten geven. Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande: Verwijdering van tandplaqu ... lees meer

Interprox Plus Nano Roze 6 stuks

Voor de meest effectieve interdentale reiniging 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat interdentaal reinigen met interdentaal borsteltjes de meest effectieve resultaten geven.

Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande:

  • Verwijdering van tandplaque
  • Vermindering van bloeding bij sonderen
  • Vermindering van pocketdiepte

Wanneer de ruimte tussen de elementen groot genoeg is om te kunnen reinigen met een interdentaal borsteltje dan is dit het meest effectieve hulpmiddel.

De Interprox Plus heeft een assortiment van 9 soorten borstels en is door zijn gehoekte handvat het meest geschikt voor het reinigen van de interdentale ruimten in de zijdelingse delen.

 

Over Dentaid

Het tandenbedrijf Dentaid heeft haar hoofdkantoor in Spanje, maar er zijn ook vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Peru, Chili, België, Nederland en Luxemburg. De producten van Dentaid worden verkocht in meer dan vijfenveertig landen. Het bedrijf heeft als doel nieuwe tandheelkundige producten aan te bieden met een hoge kwaliteit. Bij alles wat het doet wordt samengewerkt met laboratoria en deskundigen.

Bij een bedrijf wat zo groot is, kon een lijn voor interdentale reiniging natuurlijk niet achterblijven. Dat is waarom Dentaid besloot Dentaid Interprox op te richten. Naast een paar ‘zijproducten’ als Interprox Gel bestaat deze lijn eigenlijk alleen maar uit ragers. Deze zijn opgedeeld in meerdere soorten en maten, maar allemaal hebben ze een slim ontwerp en een wetenschappelijke onderbouwing.

Meer informatie
Merk Interprox
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Plus Nano Roze
Aantal stuks in verpakking 6
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interprox Plus Nano Roze 6 stuks
Uw waardering