Interprox Plus XX-Maxi Zwart 4 stuks

Niet op voorraad
Aantal stuks in verpakking
4
SKU
8719738999853
€ 3,99
De Interprox Premium is op elke locatie in de mond te gebruiken door het revolutionaire en flexibele design van het handvat en het verlengde “nekje”. De borstel gaat nog langer mee door de zeer stevige bevestiging van het gecoate ijzerdraadje in het handvat. Het extra lange nekje beschermt de ta ... lees meer

Interprox Plus XX-Maxi Zwart 4 stuks

De Interprox Premium is op elke locatie in de mond te gebruiken door het revolutionaire en flexibele design van het handvat en het verlengde “nekje”. De borstel gaat nog langer mee door de zeer stevige bevestiging van het gecoate ijzerdraadje in het handvat. Het extra lange nekje beschermt de tanden en kan beter tussen de tanden en kiezen worden gebracht waardoor tandplaque nog beter kan worden verwijderd.

Voordelen
Voor elke interdentale ruimte de meest geschikte rager.
Een praktisch hoesje om de Interprox Premium. De ragers zijn hierdoor gemakkelijk en hygiënisch mee te nemen in b.v. handtas of jaszak.
Een metaaldraadje dat is bedekt met een plastic beschermlaagje, hiermee worden beschadigingen aan de tanden en kiezen voorkomen.
Gebruik van Tynex© borstelhaartjes in twee kleuren. Op de zwarte haartjes kan de (wit/gele) bacteriële tandplak goed gezien worden. Op de witte haartjes kan een eventuele bloeding opgemerkt worden.

 

Over Dentaid

Het tandenbedrijf Dentaid heeft haar hoofdkantoor in Spanje, maar er zijn ook vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Peru, Chili, België, Nederland en Luxemburg. De producten van Dentaid worden verkocht in meer dan vijfenveertig landen. Het bedrijf heeft als doel nieuwe tandheelkundige producten aan te bieden met een hoge kwaliteit. Bij alles wat het doet wordt samengewerkt met laboratoria en deskundigen.

Bij een bedrijf wat zo groot is, kon een lijn voor interdentale reiniging natuurlijk niet achterblijven. Dat is waarom Dentaid besloot Dentaid Interprox op te richten. Naast een paar ‘zijproducten’ als Interprox Gel bestaat deze lijn eigenlijk alleen maar uit ragers. Deze zijn opgedeeld in meerdere soorten en maten, maar allemaal hebben ze een slim ontwerp en een wetenschappelijke onderbouwing.

Meer informatie
Merk Interprox
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Plus XX-Maxi Zwart
Aantal stuks in verpakking 4
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interprox Plus XX-Maxi Zwart 4 stuks
Uw waardering