Jordan Flosser 25 stuks Easy Reach

-25%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
25
SKU
7046110062616
Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 2,65

Jordan Flosser Easy Reach om gemakkelijk te flossen. De flosser is ontworpen om zelfs de achterste tanden te bereiken met flossen. De floss is super sterk en glijdt gemakkelijk tussen tanden zonder te versnipperen. De floss is voorzien van een frisse mint smaak en de spanning van de floss is aan ... lees meer

Jordan Flosser 25 stuks Easy Reach

Jordan Flosser Easy Reach om gemakkelijk te flossen. De flosser is ontworpen om zelfs de achterste tanden te bereiken met flossen. De floss is super sterk en glijdt gemakkelijk tussen tanden zonder te versnipperen. De floss is voorzien van een frisse mint smaak en de spanning van de floss is aan te passen door de zijkanten van de floss tegen elkaar aan te drukken.

- De floss is super sterk
- Glijdt gemakkelijk tussen tanden zonder te versnipperen.
- Voorzien van een frisse mint smaak

 

Over Jordan

In de wereld van gebits- en mondverzorging is Jordan al jaren een toonaangevend merk. Het merk heeft alles wat nodig is voor de beste dagelijkse verzorging en bescherming van je tanden. Zo biedt het tandenborstels, tandenstokers maar ook mondwater en flosdraad. Jordan werd al in 1837 opgericht door de Deense W. Jordan. Inmiddels is het merk in Oslo Noorwegen gevestigd en stuurt het vanuit daar productexport naar landen over de hele wereld aan. Het merk houdt sterk rekening met het veranderen van je gebit en biedt dan ook voor iedere levensfase verschillende producten.

Meer informatie
Merk Jordan
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Easy Reach
Aantal stuks in verpakking 25
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jordan Flosser 25 stuks Easy Reach
Uw waardering