Jordan Floss 25 meter Expand

-35%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
7038516825506
Aanbiedingsprijs € 1,75 Normale prijs € 2,70

Jordan Expand floss vervormd tussen de tanden voor optimale reiniging tussen alle tanden. Jordan Expand Floss is uitermate geschikt voor de reiniging van bredere tussenruimtes tussen de tanden. De Multi floss met nylon fiber textuur is zacht voor het tandvlees en is ideaal voor mensen met gevoeli ... lees meer

Jordan Floss 25 meter Expand

Jordan Expand floss vervormd tussen de tanden voor optimale reiniging tussen alle tanden. Jordan Expand Floss is uitermate geschikt voor de reiniging van bredere tussenruimtes tussen de tanden. De Multi floss met nylon fiber textuur is zacht voor het tandvlees en is ideaal voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees. Bevat Fluoride voor extra bescherming tegen gaatjes en plaque tussen de tanden.

Jordan Expand Fresh, in het kort

-Zacht voor het tandvlees

-Wordt bredere gedurende gebruik voor optimale reiniging

-Met toegevoegde tandpasta smaak en fluoride voor een fris gevoel

 

Over Jordan

In de wereld van gebits- en mondverzorging is Jordan al jaren een toonaangevend merk. Het merk heeft alles wat nodig is voor de beste dagelijkse verzorging en bescherming van je tanden. Zo biedt het tandenborstels, tandenstokers maar ook mondwater en flosdraad. Jordan werd al in 1837 opgericht door de Deense W. Jordan. Inmiddels is het merk in Oslo Noorwegen gevestigd en stuurt het vanuit daar productexport naar landen over de hele wereld aan. Het merk houdt sterk rekening met het veranderen van je gebit en biedt dan ook voor iedere levensfase verschillende producten.

Meer informatie
Merk Jordan
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Expand
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jordan Floss 25 meter Expand
Uw waardering