Jordan Tandenborstel Total Clean Medium

-35%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
7038516140371
Aanbiedingsprijs € 0,75 Normale prijs € 1,15
Total clean tandenborstel met active tip en tongereiniger. De active tip zorgt ervoor dat de moeilijke gebieden in je mond ook goed gereinigd worden. Verder kan je met de tandenborstel zorgen voor een zachte en effectieve reiniging van het tandvlees. De tongreiniger op de tandenborstel verwijdert ba ... lees meer

Jordan Tandenborstel Total Clean Medium

Total clean tandenborstel met active tip en tongereiniger. De active tip zorgt ervoor dat de moeilijke gebieden in je mond ook goed gereinigd worden. Verder kan je met de tandenborstel zorgen voor een zachte en effectieve reiniging van het tandvlees. De tongreiniger op de tandenborstel verwijdert bacteriën van de tong en zorgt tegelijkertijd voor een lekkere frisse adem. 

 

Over Jordan

In de wereld van gebits- en mondverzorging is Jordan al jaren een toonaangevend merk. Het merk heeft alles wat nodig is voor de beste dagelijkse verzorging en bescherming van je tanden. Zo biedt het tandenborstels, tandenstokers maar ook mondwater en flosdraad. Jordan werd al in 1837 opgericht door de Deense W. Jordan. Inmiddels is het merk in Oslo Noorwegen gevestigd en stuurt het vanuit daar productexport naar landen over de hele wereld aan. Het merk houdt sterk rekening met het veranderen van je gebit en biedt dan ook voor iedere levensfase verschillende producten.

Meer informatie
Merk Jordan
Type Tandenborstel
Lijn Total Clean Medium
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jordan Tandenborstel Total Clean Medium
Uw waardering