Keuken Weegschaal 5KG

Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
3136930852
€ 11,95
Digitale RVS keukenweegschaal De digitale keukenweegschaal van kunt u afstellen op oz, ml, lb/oz of gram. Vergeet het omrekenen van online recepten, tover nu zelfs Engelse recepten om in een heerlijke maaltijd! Van gebruiksvriendelijkheid is deze keukenweegschaal ook nog voorzien. Zitten uw handen ... lees meer

Digitale RVS keukenweegschaal 
De digitale keukenweegschaal van kunt u afstellen op oz, ml, lb/oz of gram. Vergeet het omrekenen van online recepten, tover nu zelfs Engelse recepten om in een heerlijke maaltijd! Van gebruiksvriendelijkheid is deze keukenweegschaal ook nog voorzien. Zitten uw handen even onder de viezigheid? Na twee minuten schakelt hij zichzelf uit om onnodig batterijverbruik te voorkomen. De roestvaste plaat en anti-vingerafdruk technologie zorgen ook nog eens voor makkelijk onderhoud. Het lcd-scherm is makkelijk te lezen en de weegschaal is licht van gewicht.

Tare functie 
De Tare functie is onmisbaar voor iedere kookfan. U hoeft het gewicht van een leeg schaaltje of bakje nooit meer van het totaalgewicht af te trekken. Met één druk op de knop doet de weegschaal dit voor u. 

Multifunctioneel 
Gebruik de elektronische weegschaal ook voor het wegen van juwelen, andere juwelen en zelfs post! 

Specificaties 
✔ Materiaal: RVS
✔ Kleur: Grijs
✔ Display: LCD scherm met paarse verlichting
✔ Afmetingen: 140 mm x 180 mm x 15 mm
✔ Gewicht: 204 gram
✔ Geschikt voor: Eten, Sierraden, Post, Vloeistoffen, etc.
✔ Batterijen: 2 AAA

Meer informatie
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Keuken Weegschaal 5KG
Uw waardering