Kindertuigje Blauw Olifantje

Op voorraad
SKU
8719738004571
€ 7,99
Je kind graag veilig bij je in de buurt houden, zonder constant een handje vast te hoeven houden? Met dit polstuigje met wandelkoortje houd je eenvoudig kleine kinderen bij je in de buurt die anders de neiging hebben om op avontuur te gaan. Polstuigjes zijn de simpelste manier om de veiligheid van j ... lees meer

Je kind graag veilig bij je in de buurt houden, zonder constant een handje vast te hoeven houden? Met dit polstuigje met wandelkoortje houd je eenvoudig kleine kinderen bij je in de buurt die anders de neiging hebben om op avontuur te gaan. Polstuigjes zijn de simpelste manier om de veiligheid van je kind te vergroten in drukke situaties zoals winkelcentra, vliegvelden, supermarkten, op de parkeerplaats, etc.

Dit polstuigje is eenvoudig om te doen door de klittenband sluiting en voelt comfortabel aan door de katoenen polsband. De elastische en roteerbare looplijn geeft je peuter of kleuter voldoende ruimte om vrolijk rond te lopen en te bewegen. Daarnaast is dit veiligheidshulpmiddel erg compact en gemakkelijk op te bergen in je broekzak of jaszak als je het niet gebruikt en je kindje het niet om heeft.

Wint de nieuwsgierigheid van je kind het vaker van jouw zorgzaamheid? Voel je daar niet schuldig over, dat gebeurt nu eenmaal. Maar je kunt jezelf wel een handje helpen, met dit anti-wegloop kindertuigje met flexibele en elastisch wandelkoortje. Dan kun je de kleine nooit meer uit het oog verliezen!

Het oranje polstuigje heeft een lijn met een maximale lengte van circa 1,5 meter. Het is geschikt voor leeftijden van kinderen van 1 tot 4 jaar. Het schakeltje is van plastic.

Meer informatie
Merk Postdrogist
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kindertuigje Blauw Olifantje
Uw waardering