Lactona Interdental Cleaners XL - 8 stuks

-39%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
8
SKU
8713304944681
Aanbiedingsprijs € 4,95 Normale prijs € 8,10
Voor grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen is het gebruik van ragers meestal beter dan het gebruik van floss of tandenstokers. De Lactona interdentale cleaners hebben een extra lang borstelgedeelte voor een optimale reiniging. De Lactona Easydent ragers kunnen, door hun conische borstelgedeel ... lees meer

Lactona Interdental Cleaners XL - 8 stuks

Voor grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen is het gebruik van ragers meestal beter dan het gebruik van floss of tandenstokers.

De Lactona interdentale cleaners hebben een extra lang borstelgedeelte voor een optimale reiniging.

De Lactona Easydent ragers kunnen, door hun conische borstelgedeelte, gebruikt worden bij zowel tanden met veel tussenruimte als de tanden met minder tussenruimte.

 

Over Lactona

Lactona is al sinds 1933 een begrip op de markt voor kwalitatieve mondverzorging. Alle producten worden ontwikkeld in samenwerking met Tandheelkundige universiteiten en opleidingen Mondzorgkunde. Een complete mondverzorging bestaat uit poetsen, stoken/ragen/flossen en spoelen. Lactona heeft meerdere producten om de verzorging van je mond op orde te houden, zoals een mondconditioner tegen slechte adem die verkrijgbaar is als spray en in vloeibaare vorm. Daarnaast heeft Lactona een uitgebreid assortiment ragers en tandenstokers.

Meer informatie
Merk lactona
Type Kunstgebitverzorging
Lijn Interdental Cleaners XL
Aantal stuks in verpakking 8
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lactona Interdental Cleaners XL - 8 stuks
Uw waardering