L'Oreal Eyebrow UnbelievaBrow 109 Ebony

-21%
Op voorraad
SKU
3600523674633
Aanbiedingsprijs € 10,99 Normale prijs € 13,85
Unbelieva'Brow van L'Oréal Paris geeft jouw ongelofelijk langhoudende wenkbrauwen in een handomdraai – je brengt de formule aan in 90 seconden.

L'Oreal Eyebrow UnbelievaBrow 109 Ebony

 

De nieuwste L'Oréal Paris gemakkelijk verwijderbare mascara voor jou
- Waterproof gekleurde wenkbrauwgel
- Dagenlang perfecte wenkbrauwen
- Aanbrengen in drie simpele stappen: aanbrengen, stijlen en drogen

Productbeschrijving
Unbelieva'Brow van L'Oréal Paris geeft jouw ongelofelijk langhoudende wenkbrauwen in een handomdraai – je brengt de formule aan in 90 seconden. De formule is ultra bestendig tegen aflaten, water en vlekken. De 2-in-1 wenkbrauwkleuring en gelformule verzekert dat de wenkrauwen zijn gevuld en vol lijken. De Unbelieva'Brow is beschikbaar in vier kleuren zodat je de juiste kleur kiest die het meest overeenkomt met jouw wenkbrauwkleur.

Het resultaat
Je kunt met de gekleurde wenkbrauwgel zowel een natuurlijk effect krijgen of juist voor een opvallende wenkbrauw gaan afhankelijk van hoeveel wenkbrauwgel je aanbrengt. De sneldrogende formule droogt in maar 90 seconden waarbij je gedurende de dag perfecte wenkbrauwen hebt zonder dat je het hoeft bij te werken.

Hoe te gebruiken
Stap 1: Breng Unbelieva'Brow aan op schone wenkbrauwen voordat je foundation aanbrengt. Breng de langhoudende wenkbrauwgel aan op kale plekjes in de wenkbrauwboog.
Stap 2: Gebruik het borsteltje om de wenkbrauwen te stijlen en te definiëren. Voor een subtiel effect gebruik je de fijne kant van het borsteltje en voor een meer intense look gebruik je de grovere kant van het borsteltje.
Stap 3: Kam de wenkbrauwharen door met het borsteltje en wacht 90 seconden zodat de formule kan drogen voordat je jouw make-uplook verder afmaakt.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oreal Eyebrow UnbelievaBrow 109 Ebony
Uw waardering