L'oreal Eyeliner Infallible 300 Choco

Niet op voorraad
SKU
3600521663516
Aanbiedingsprijs € 6,89 Normale prijs € 8,95
De Infallible Eyeliner Chocolate Addiction van L'Oréal Paris is waterproof en blijft tot 16 uur perfect zitten. De rijke crème textuur zorgt ervoor dat je de eyeliner makkelijk kunt aanbrengen. HET RESULTAAT Met de Infallible Eyeliner creëer je makkelijk en snel een mooi lijntje dat tot 16 uur on ... lees meer

L'oreal Eyeliner Infallible 300 Choco

De Infallible Eyeliner Chocolate Addiction van L'Oréal Paris is waterproof en blijft tot 16 uur perfect zitten. De rijke crème textuur zorgt ervoor dat je de eyeliner makkelijk kunt aanbrengen.

HET RESULTAAT
Met de Infallible Eyeliner creëer je makkelijk en snel een mooi lijntje dat tot 16 uur onberispelijk blijft zitten.

HOE TE GEBRUIKEN?
Tip: gebruik de smudger aan het uiteinde van de Infallible Eyeliner om het lijntje mooi te vervagen

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Eyeliner Infallible 300 Choco
Uw waardering