L'oreal Eyeliner Infallible 312 Flaw Gry

Niet op voorraad
SKU
3600523163410
Aanbiedingsprijs € 7,29 Normale prijs € 9,95
Eyeliner pen van Infallible 16U* langhoudend Dankzij de romige textuur die makkelijk glijdt kan u de uitschuifbare pen comfortabel en precies aanbrengen De eyeliner is erg praktisch want hij bevat ook een slijper en zachte afwerkingstip, ideaal om de intensiteit te wijzigen of een onnauwkeurigheid ... lees meer

L'oreal Eyeliner Infallible 312 Flaw Gry

Eyeliner pen van Infallible 16U* langhoudend
Dankzij de romige textuur die makkelijk glijdt kan u de uitschuifbare pen comfortabel en precies aanbrengen
De eyeliner is erg praktisch want hij bevat ook een slijper en zachte afwerkingstip, ideaal om de intensiteit te wijzigen of een onnauwkeurigheid te corrigeren.
Waterproof eyeliner.Dermatologisch gecontroleerd en getest. 
Ook geschikt voor gevoelige ogen

- Eyeliner pen van Infallible 16U* langhoudend
- Romige textuur
- Uitschuifbare pen
- Comfortabel en precies aanbrengen
- Ideaal om de intensiteit te wijzigen of een onnauwkeurigheid te corrigeren
- Inclusief slijper
- Waterproof eyeliner

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Eyeliner Infallible 312 Flaw Gry
Uw waardering