L'oreal Eyeliner Super Liner Black Lacquer

Niet op voorraad
SKU
3600522025252
Aanbiedingsprijs € 7,79 Normale prijs € 9,95
Laat je ogen spreken! De Super Liner Black Velvet van L'Oréal Paris is een unieke eyeliner met een flexibele stift applicator. De innovatieve formule zorgt voor een rijke, zwart fluwelen finish. HET RESULTAAT Een perfect sprekende oogopslag in een handomdraai! Met deze stiftachtige eyeliner zet je ... lees meer

L'oreal Eyeliner Super Liner Black Lacqu

Laat je ogen spreken! De Super Liner Black Velvet van L'Oréal Paris is een unieke eyeliner met een flexibele stift applicator. De innovatieve formule zorgt voor een rijke, zwart fluwelen finish.

HET RESULTAAT
Een perfect sprekende oogopslag in een handomdraai! Met deze stiftachtige eyeliner zet je moeiteloos een strakke, maar opvallende lijn neer.

HOE TE GEBRUIKEN?
Teken de lijn dicht langs de wimperrand. Trek de lijn door in een wing voor een extra intense oogopslag. Combineer de Super Liner Black Velvet met de Miss Hippie mascara voor een complete hippie chic look.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Eyeliner Super Liner Black Lacquer
Uw waardering