L'Oréal Paris Superliner Eyeliner Bruin

Op voorraad
SKU
3054080007654
Aanbiedingsprijs € 8,69 Normale prijs € 10,99
Super Liner Ultra Precision - Brown van L'Oreal Paris geeft een prachtige oogopslag. HET RESULTAAT Door de ultieme combinatie van verfijnde matte pigmenten en de automatische precisie applicator creëer je in een handomdraai een perfect lijntje. HOE TE GEBRUIKEN? Het is de eerste liner met een ge ... lees meer

L'oreal Eyeliner Super Liner Brown

Super Liner Ultra Precision - Brown van L'Oreal Paris geeft een prachtige oogopslag. 

HET RESULTAAT
Door de ultieme combinatie van verfijnde matte pigmenten en de automatische precisie applicator creëer je in een handomdraai een perfect lijntje. 

HOE TE GEBRUIKEN?
Het is de eerste liner met een gel textuur die een comfortabel gevoel geeft op je ogen. De pen applicator zorgt ervoor dat de eyeliner makkelijk aan te brengen is.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Superliner Eyeliner Bruin
Uw waardering