L'oreal Eyeliner Super Liner Slim Green

Niet op voorraad
SKU
3600522706540
Aanbiedingsprijs € 8,59 Normale prijs € 10,95
De Superliner Gel Intenza Blue van L'Oréal Paris is een luxueuze combinatie van een gel met een unieke textuur en een professioneel precisiepenseeltje voor makkelijk aanbrengen. Houdt 24H, waterproof. HET RESULTAAT Een intens zwarte blik, 24 uur lang! Met de gel-crèmetextuur kan je een dik, uitges ... lees meer

L'oreal Eyeliner Super Liner Slim Green

De Superliner Gel Intenza Blue van L'Oréal Paris is een luxueuze combinatie van een gel met een unieke textuur en een professioneel precisiepenseeltje voor makkelijk aanbrengen. Houdt 24H, waterproof.

HET RESULTAAT

Een intens zwarte blik, 24 uur lang! Met de gel-crèmetextuur kan je een dik, uitgesproken en discreet lijntje zetten. Dank zij de afgeschuinde kant van het penseeltje werk je heel gecontroleerd.

HOE TE GEBRUIKEN?

De crèmige geltextuur van Super Liner Gel Intenza is zeer moduleerbaar en glijdt gemakkelijk. Met deze eyeliner creëert u op die manier een eerder grafische oog make-up of gaat u net voor een dikker, meer retro lijntje à la Audrey Hepburn. Alles is mogelijk!

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Eyeliner Super Liner Slim Green
Uw waardering