L'oreal Lipliner Couture 285 Pink Fever

Op voorraad
SKU
3600522860730
Aanbiedingsprijs € 6,89 Normale prijs € 8,85
Dé lipliner om de lippen te omlijnen, te definiëren en in te vullen. Met verzachtende ingrediënten om de lippen te verzorgen. HET RESULTAAT Lip Liner Couture is gemakkelijk aan te brengen om de vorm van de lippen te benadrukken. En het heeft de perfecte kleur passend bij de Color Riche lippens ... lees meer

L'oreal Lipliner Couture 285 Pink Fever

Dé lipliner om de lippen te omlijnen, te definiëren en in te vullen. Met verzachtende ingrediënten om de lippen te verzorgen. 
HET RESULTAAT
Lip Liner Couture is gemakkelijk aan te brengen om de vorm van de lippen te benadrukken. En het heeft de perfecte kleur passend bij de Color Riche lippenstift. Eem mooie balans tussen precisie en kleur. 

HOE TE GEBRUIKEN?
Gebruik de lipliner om de lippen mooi te definiëren en om te voorkomen dat de lipstick uitloopt. Het mooiste en meest subtiele resultaat bereik je door een kleur lipliner te kiezen in dezelfde kleur als je lippenstift.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Lipliner Couture 285 Pink Fever
Uw waardering