L'oreal Lippenstift Color Riche 453 Rose

Op voorraad
SKU
3600520277363
Aanbiedingsprijs € 9,19 Normale prijs € 11,85
Color Riche speelt met de effecten van de materie, lumineuze dekkingen, sublimeert en sofisticeert de lippen dat we ons zelf naakt voelen zonder. Gehydrateerde lippen met een heldere en duurzame kleur en geraffineerde glans die de hele dag aanhoudt zonder dofheid. Het gamma lipsticks van Color Riche ... lees meer

L'oreal Lippenstift Color Riche 453 Rose

Color Riche speelt met de effecten van de materie, lumineuze dekkingen, sublimeert en sofisticeert de lippen dat we ons zelf naakt voelen zonder. Gehydrateerd lippen met een heldere en duurzame kleur en geraffineerde glans die de hele dag aanhoudt zonder dofheid. Het gamma lipsticks van Color Riche biedt een volledig palette aan van gevarieerde kleuren en effecten zodat je elke dag iets nieuws kan uitvinden!

- Lippenstift met extreem comfort
- Rijke textuur verrijkt met vitamine E die uw lippen overvloedig hydrateert en ze helpt beschermen tegen uitdroging.
- Glanzende kleur die niet vervaagt en niet uitloopt

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Lippenstift Color Riche 453 Rose
Uw waardering