L'oreal Lippenstift Infallible 214 Raspberry For Life

Op voorraad
SKU
3600523188895
Aanbiedingsprijs € 10,39 Normale prijs € 12,95
Een duo lippenstift voor een perfect resultaat 24 uur lang. Een hoge concentratie intense pigmenten voor een kleur die ongeloofelijk fris en stralend blijft de hele dag. Zijn formule verrijkt met hyaluronzuur verzekert hydratatie en comfort voor uw lippen. Kissproof en waterproof - Duo lippenst ... lees meer

L'oreal Lippenstift Infallible 214

Een duo lippenstift voor een perfect resultaat 24 uur lang.
Een hoge concentratie intense pigmenten voor een kleur die ongelooflijk fris en stralend blijft de hele dag. Zijn formule verrijkt met hyaluronzuur verzekert hydratatie en comfort voor uw lippen.
Kissproof en waterproof

- Duo lippenstift voor een perfect resultaat 24U* lang
- Kissproof en waterproof
- Gemakkelijk aan te brengen

 

Over L’Oréal Paris 

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.
Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Lippenstift Infallible 214 Raspberry For Life
Uw waardering