L'oreal Lippenstift Infallible 700 Bound

Niet op voorraad
SKU
3600522634027
Aanbiedingsprijs € 10,39 Normale prijs € 12,95
Deze langhoudende 2-in-1 lipstick is snel en makkelijk aan te brengen in 2 stappen. De effectieve en lipvriendelijke Infallible formule blijft tot 16 uur perfect zitten en geeft niet af. De olie in de balsem zorgt voor een beschermend laagje en gaat droge lippen tegen. HET RESULTAAT In 2 stappen ... lees meer

L'oreal Lippenstift Infallible 700 Bound

Deze langhoudende 2-in-1 lipstick is snel en makkelijk aan te brengen in 2 stappen. De effectieve en lipvriendelijke Infallible formule blijft tot 16 uur perfect zitten en geeft niet af. De olie in de balsem zorgt voor een beschermend laagje en gaat droge lippen tegen. 

HET RESULTAAT:
In 2 stappen een sublieme kleur die tot 16 uur onberispelijk blijft zitten en het vochtgehalte van de lippen op peil houdt. 

HOE TE GEBRUIKEN?
Breng de beschermende balsem gedurende de dag nog een keer aan voor een extra kleurboost en glans. De balsem is ook als navulling te koop.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

 

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Lippenstift Infallible 700 Bound
Uw waardering