L'oreal Mascara Miss Hippie Black

Op voorraad
SKU
3600523215577
Aanbiedingsprijs € 9,49 Normale prijs € 14,28
Creëer mega volume met de Miss Hippie mascara van L'Oréal Paris. Het revolutionaire borsteltje is extra groot zodat de wimpers in één beweging intens veel volume krijgen. Het resultaat met de Miss Hippie mascara creëer je direct een hippie chic look, voor een intens flirterige blik. Hoe te gebr ... lees meer

L'oreal Mascara Miss Hippie Black

Creëer mega volume met de Miss Hippie mascara van L'Oréal Paris. Het revolutionaire borsteltje is extra groot zodat de wimpers in één beweging intens veel volume krijgen.

Het Resultaat
Met de Miss Hippie mascara creëer je direct een hippie chic look, voor een intens flirterige blik.

Hoe te gebruiken?
Breng de mascara aan op zowel de onderste als de bovenste wimpers. Geef je ogen extra impact door de Miss Hippie mascara met de Super Liner Black Velvet eyeliner te combineren.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Mascara Miss Hippie Black
Uw waardering