L'oreal Mascara Miss Manga Black

Op voorraad
SKU
3600522387459
Aanbiedingsprijs € 11,04 Normale prijs € 12,87
Miss Manga mascara zorgt voor mega volume voor je wimpers. Vanaf nu is er ook Miss Manga gekleurde mascara die zorgt voor volume en gekleurde wimpers! Kies uit Pop Turquoise, Electric Blue of Tropical Violet, voor fashionable , grote gekleurde Manga ogen. Het resultaat De Miss Manga Color mascara zo ... lees meer

L'oreal Mascara Miss Manga Black

Miss Manga mascara zorgt voor mega volume voor je wimpers. Vanaf nu is er ook Miss Manga gekleurde mascara die zorgt voor volume en gekleurde wimpers! Kies uit Pop Turquoise, Electric Blue of Tropical Violet, voor fashionable , grote gekleurde Manga ogen.

Het resultaat
De Miss Manga Color mascara zorgt voor gekleurde volume wimpers. Daarnaast geeft de extra brede basis van de borstel de bovenste wimpers 15x meer volume. De onderste wimpers worden benadrukt door het extra smalle uiteinde van het borsteltje.

Hoe te Gebruiken?
Creëer jouw fashion statement met Miss Manga gekleurde mascara door het te combineren met Miss Manga zwarte mascara: kies er bijvoorbeeld voor om Miss Manga Black op de basis van de wimpers aan te brengen en de uiteindes van de wimpers aan te zetten met Miss Manga gekleurde mascara.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Mascara Miss Manga Black
Uw waardering