L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Mascara Zwart

Op voorraad
SKU
3600523033942
Aanbiedingsprijs € 11,29 Normale prijs € 14,05
Ultra zwarte mascara voor perfect gebogen wimpers en wild volume voor een Féline blik Perfect gebogen Millionizer borsteltje : past zich perfect aan de vorm van de wimpers aan, vangt ze minutieus op en krult ze onmiddellijk. Nieuwe formule met glanzende ultra zwarte pigmenten : verrijkt met glanz ... lees meer

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Mascara - Zwart

Ultra zwarte mascara voor perfect gebogen wimpers en wild volume voor een Féline blik
Perfect gebogen Millionizer borsteltje : past zich perfect aan de vorm van de wimpers aan, vangt ze minutieus op en krult ze onmiddellijk.
Nieuwe formule met glanzende ultra zwarte pigmenten : verrijkt met glanzend zwarte pigmenten, omhult de formule de wimpers met een gladde, zijdezachte, intense en doordringende zwarte textuur voor een glanzende finish.
Het doseersysteem : doseert de juiste hoeveelheid formule voor een perfect gedefinieerd volume Perfect gedefinieerde wimpers, extra zwart, voor een doordringende blik.

- Ultra zwarte mascara
- Voor perfect gebogen wimpers en wild volume
- Verrijkt met glanzend zwarte pigmenten
- Doseert de juiste hoeveelheid
- Voor een doordringende blik

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline Mascara Zwart
Uw waardering