L'oreal Oogschaduw Color Riche Quad E6 Eau de Rose

Niet op voorraad
SKU
3600522203575
Aanbiedingsprijs € 9,29 Normale prijs € 11,80
Het creëren van onweerstaanbare ogen was nog nooit zo gemakkelijk als met de Color Riche Quad oogschaduw van L'Oréal Paris. Of je nu voor een subtiel effect of voor intense kleurimpact gaat; met de Color Riche Quad creëer je een verleidelijke oogmake-up in een handomdraai. Ieder palette bestaat u ... lees meer

L'oreal Oogschaduw Color Riche Quad E6

Het creëren van onweerstaanbare ogen was nog nooit zo gemakkelijk als met de Color Riche Quad oogschaduw van L'Oréal Paris. Of je nu voor een subtiel effect of voor intense kleurimpact gaat; met de Color Riche Quad creëer je een verleidelijke oogmake-up in een handomdraai. Ieder palette bestaat uit vier prachtig op elkaar afgestemde kleuren.

HET RESULTAAT
Een perfecte oogmake-up voor elk moment, in slechts vier eenvoudige stappen!

HOE TE GEBRUIKEN?
Volg simpelweg de aanwijzingen op het doosje, maar durf ook te spelen door te blenden met dit mooie palette. Bijvoorbeeld met een tipje highlighter midden op het ooglid: dit geeft een speels effect en laat je ogen sprankelen.

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Oogschaduw Color Riche Quad E6 Eau de Rose
Uw waardering