L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Anti-Imperfecties Pure Clay Masker

Op voorraad
SKU
3600523517039
Aanbiedingsprijs € 8,80 Normale prijs € 13,20
L'Oreal Skin Masker Pure Clay Anti-L'Oréal Paris bracht 3 pure kleien met de zuiverende eigenschappen van zeewier extract samen in een masker-crème textuur die niet uitdroogt om mee-eters te verminderen en poriën te verfijnen. De huid ziet er direct gladder en schoner uit.  Snelle en zichtbar ... lees meer

L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Anti-Imperfecties Pure Clay Masker

L'Oréal Paris bracht 3 pure kleien met de zuiverende eigenschappen van zeewier extract samen in een masker-crème textuur die niet uitdroogt om mee-eters te verminderen en poriën te verfijnen. De huid ziet er direct gladder en schoner uit. 

Snelle en zichtbare resultaten*
- Direct: de huid ziet er gladder en schoner uit 
- Vanaf 7 dagen: poriën zijn verfijnd en de huid is matter
- Dag na dag: de huid is verbeterd en ziet er gezonder uit

Gebruiksaanwijzing
Op een gereinigd gezicht: Breng 2 keer per week een fijne laag aan met uitzondering van de oogcontouren en mond. Laat het masker 5 tot 10 minuten drogen en spoel het vervolgens af met lauw water. Bij contact met de ogen, deze onmiddelijk en overvloedig spoelen. 

Tip: Wil je een verzorging op maat, dan is multi-masking iets voor jou! De behoeften van de huid kunnen verschillen naargelang de zone van je gezicht: gebruik de vier maskers afwisselend of tegelijkertijd voor een persoonlijk en doelgericht ritueel.
Meer informatie
Merk Loreal Skn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Anti-Imperfecties Pure Clay Masker
Uw waardering