L'Oréal Paris Dagcrème 50 ml Men Expert Comfort Max 

Op voorraad
SKU
3600521055816
Aanbiedingsprijs € 11,98 Normale prijs € 17,97
Ken je dat gevoel dat je huid trekt en oncomfortabel aanvoelt? Dat komt door gebrek aan hydratatie en kan worden veroorzaakt door de dagelijks invloeden van buitenaf, zoals scheren, kou, airconditioning en wind. Ontdek Hydra Energetic Comfort Max van L’Oréal Men Expert, speciaal ontwikkeld om een ... lees meer

L'Oréal Paris Dagcrème 50 ml Men Expert Comfort Max 

Voor Wie?
Hydra Energetic Comfort Max gezichtscreme is speciaal ontwikkeld voor mannen tussen de 20 to 40 jaar die last hebben van een droge huid. De creme voedt de huid 24 uur lang om uitdroging te bestrijden en de beschermde laag van de huid te versterken. 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid.

Wat is het Resultaat?
De gezichtscrème geeft een fris effect bij het aanbrengen en bestrijdt de hele dag tekenen van vermoeidheid bij mannen: Vale teint, oneffenheden en donkere kringen

Hoe te Gebruiken?
's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid.

Wat is het effect?

Hydra Energetic Comfort Max, verrijkt met Hydra Ceramide om uitdroging van de huid tegen te gaan, hydrateert de droge huid tot 24 uur lang en versterkt de beschermde laag van de huid. Huid voelt comfortabel aan en jij bent verfrist!

Hoe te gebruiken?

Hydrateer je huid dagelijks met Men Expert Hydra Energetic Comfort Max om iedere dag vol energie en frisheid te beginnen. Masseer de crème ‘s ochtends en/of ‘s avonds in op gereinigde huid. De crème is niet vet, plakt niet en trekt snel in. Wel zo handig; Hydra Energetic Comfort Max is ook ideaal voor na het scheren.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken. Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk Men Expert
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Dagcrème 50 ml Men Expert Comfort Max 
Uw waardering