L’Oréal Deodorant Roller 50 ml Men Expert Cool Power

-40%
Op voorraad
Aantal stuks in verpakking
1
SKU
3600523263592
Aanbiedingsprijs € 1,99 Normale prijs € 3,29
De Men Expert Cool Power deodorant roller is speciaal ontwikkeld voor mannen voor een extra frisse gevoel. Deze deodarant roller heeft een tot 48 uur anti-transpirant formule met verkoelende bestanddelen die automatisch reactiveren als je het nodig hebt. Het resultaat - Langdurig heractiverende ... lees meer

L’Oréal Deodorant Roller 50 ml Men Expert Cool Power

De Men Expert Cool Power deodorant roller is speciaal ontwikkeld voor mannen voor een extra frisse gevoel. Deze deodarant roller heeft een tot 48 uur anti-transpirant formule met verkoelende bestanddelen die automatisch reactiveren als je het nodig hebt.

Het resultaat:
- Langdurig heractiverende frisheid. 
- Gaat nare geuren tegen en controleert transpiratie. 
- Bevat absorberende micro-vochtvangers voor langdurige bescherming. 
- Ultra-fris en houterig mint parfum.

Gebruiksaanwijzing
- Over de oksels rollen. Door de XL bal is een enkele beweging voldoende. 
- Dagelijks gebruiken.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.
Meer informatie
Merk Men Expert
Type Deodorant
Lijn Men Expert Cool Power
Geslacht Man
Geur Fris
Inhoud (ml) 50
Aantal stuks in verpakking 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L’Oréal Deodorant Roller 50 ml Men Expert Cool Power
Uw waardering