L'Oréal Paris  Gel 50 ml Men Expert Hydra Energetic 

Op voorraad
SKU
3600522334040
€ 17,67
Het product Intens leven, stress, temperatuurschommelingen.. Je huid raakt oververhit en wordt glimmend, plakkerig of zelfs vet? Neem actie ! Het resultaat Ontdek de Air-Gel Techonlogy! - 24H hydratatie: directe verkoelend effect & 24H hydratatie - Zonder glans: direct effect & langdurige wer ... lees meer

L'Oréal Paris  Gel 50 ml Men Expert Hydra Energetic 

Het product
Intens leven, stress, temperatuurschommelingen.. Je huid raakt oververhit en wordt glimmend, plakkerig of zelfs vet? Neem actie !

Het resultaat
Ontdek de Air-Gel Techonlogy!
- 24H hydratatie: directe verkoelend effect & 24H hydratatie
- Zonder glans: direct effect & langdurige werking

Hoe te Gebruiken?
?s Ochtends en/of ?s avonds krachtig inmassseren op een gereinigde huid. Niet vet, niet plakkerig, trekt snel in. Ook voor na het scheren.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris  Gel 50 ml Men Expert Hydra Energetic 
Uw waardering