L'Oréal Paris Balsem 100 ml Men Expert 24-uurs Hydraterende

Op voorraad
SKU
3600521780022
Aanbiedingsprijs € 7,38 Normale prijs € 11,07
Voor Wie? De huid wordt op de proef gesteld door een intense levensstijl en ondergaat ook nog eens de dagelijkse aanvallen van het scheren. Na het scheren kunnen irritaties, roodheid en ontstekingen optreden: Neem Actie! Wat is het Resultaat? - Verkoelend ice-effect: Koelt de huid af met -2°C! ... lees meer

L'Oréal Paris Balsem 100 ml Men Expert 24-uurs Hydraterende

Voor Wie?
De huid wordt op de proef gesteld door een intense levensstijl en ondergaat ook nog eens de dagelijkse aanvallen van het scheren. Na het scheren kunnen irritaties, roodheid en ontstekingen optreden: Neem Actie!

Wat is het Resultaat?
- Verkoelend ice-effect: Koelt de huid af met -2°C!
- Kalmeert de huid direct
- Hydrateert de huid
- Helpt de natuurlijke weerstand van de huid te versterken

Hoe te Gebruiken?
Aanbrengen op het gehele gezicht om de huid te verkoelen, hydrateren en te kalmeren in één enkele handeling.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk Men Expert
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Balsem 100 ml Men Expert 24-uurs Hydraterende
Uw waardering