L'oreal Antirimpel 50 ml Men Expert Stop Rimpels 

Op voorraad
SKU
3600520301624
Aanbiedingsprijs € 13,38 Normale prijs € 20,07
Je eerste expressierimpels verschijnen en wilt het proces tegen gaan? Neem actie! Het resultaat - Na 1 uur: expressierimpels worden gladder - Na 4 weken: rimpels zichtbaar verminderd - Versterkt de natuurlijke weerstand van de huid Hoe te Gebruiken? ?s Ochtends en ?s avonds inmasseren op e ... lees meer

L'oreal Antirimpel 50 ml Men Expert Stop Rimpels 

Het product
Je eerste expressierimpels verschijnen en wilt het proces tegen gaan? Neem actie!

Het resultaat
- Na 1 uur: expressierimpels worden gladder
- Na 4 weken: rimpels zichtbaar verminderd
- Versterkt de natuurlijke weerstand van de huid

Hoe te Gebruiken?
?s Ochtends en ?s avonds inmasseren op een gereinigde huid, met nadruk op de beginnende rimpels. Ook voor na het scheren.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk Men Expert
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'oreal Antirimpel 50 ml Men Expert Stop Rimpels 
Uw waardering