L'Oréal Dagcrème 50 ml Men Expert Vita Lift 5 Anti Veroudering 

-33%
Op voorraad
SKU
3600520548449
Aanbiedingsprijs € 14,78 Normale prijs € 22,17
DE VOORDELEN Intensief leven? Met de jaren verliest je huid zijn vitaliteit? Neem actie! Revitaliseer je huid! Deze formule combineert hydraterende bestanddelen met Pro-Retinol, een krachtig anti-veroudering ingrediënt tegen rimpels en huidverslapping. Na 4 weken herwint je huid aan vitaliteit. ... lees meer

L'Oréal Dagcrème 50 ml Men Expert Vita Lift 5 Anti Veroudering 

DE VOORDELEN:
Intensief leven? Met de jaren verliest je huid zijn vitaliteit? Neem actie! Revitaliseer je huid!
Deze formule combineert hydraterende bestanddelen met Pro-Retinol, een krachtig anti-veroudering ingrediënt tegen rimpels en huidverslapping. Na 4 weken herwint je huid aan vitaliteit. 

HET RESULTAAT:
Vita Lift 5 van L'Oréal Men Expert bereikt 5 acties in 1:
• Verminder rimpels
• Verstevigt de huid
• Verheldert grauwe plekken
• Hydrateert het gezicht
• Maakt de huid gladder

HET GEBRUIK:
's Ochtends en 's avonds inmasseren op een gereinigd gezicht en hals. Ook voor na het scheren. Vermijdt contact met de oogcontouren.

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk Men Expert
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Dagcrème 50 ml Men Expert Vita Lift 5 Anti Veroudering 
Uw waardering